Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/u-kropivnitskomu-proveli-viiskovo-patriotichnu-taborivku.htm
новини, 27 липня 2020

У Кропивницькому провели військово-патріотичну таборівку


25 липня у Кропивницькому відбулась військово-патріотична таборівка. У ній взяли участь пів сотні школярів і студентів з Києва, Дніпра, Миколаєва, Жовтих Вод та Кропивницького – розповів Суспільному організатор вишколу Олег Ковальчук. Для учасників організували майстер-класи із самозахисту, стрілецької підготовки, ножового бою та альпінізму.


Учасники вишколу зібрались на полігоні в "Гаю десантників" у Кропивницькому. За словами Олега Ковальчука, через карантинні обмеження, замість запланованих 120, вишкіл проводять для 50 учасників.





Учасниками вишколу стали пів сотні школярів і студентів з Києва, Дніпра, Миколаєва, Жовтих Вод та Кропивницького


Учасниками вишколу стали пів сотні школярів і студентів з Києва, Дніпра, Миколаєва, Жовтих Вод та Кропивницького


Під час таборівки кінологи демонстрували, як собаки шукають та затримують підозрюваних у злочині, вихованці Кропивницького центру оперативної тактичної підготовки ”Цитадель” показали навички ведення ножового бою, учасників навчали стрільбі з автомата та снайперської гвинтівки, перебиратися на мотузці через перешкоди, надавати першу домедичну допомогу.


Вишкіл тривав шість годин.


1901Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: