Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/24/golovi-rda-kirovogradschini-zvitujut-pro-rezultati-svoei-roboti.htm
новини, 24 липня 2020

Голови РДА Кіровоградщини звітують про результати своєї роботи


Впродовж тижня в Кіровоградській ОДА відбуваються співбесіди з очільниками районів щодо аналізу показників роботи та обговорення проблемних питань для кожного району - повідомляється на сайті Держпродспоживслужби у Кіровоградській області.


Спілкування проходить в режимі відеозв’язку. У проведенні співбесід бере участь перший заступник начальника Держпродспоживслужби Кіровоградщини Андрій Багрій.


Проаналізувавши результати заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби області, а також питання, за вирішенням яких до Держпродспоживслужби звертаються мешканці районів, держслужбовець під час спілкування зосередив увагу на залученості голів РДА до розв’язання проблемних питань, а саме:


забезпечення населення якісною питною водою;
реконструкція водогонів та очисних каналізаційних споруд;
проведення заходів із регулювання чисельності безпритульних тварин;
покращення умов роботи закладів освіти та впровадження постійних процедур, заснованих на принципах НАССР (система безпечності харчових продуктів);
організація регламентованого функціонування полігонів твердих побутових відходів та інші питання.


Враховуючи напружену ситуацію з захворюваності на коронавірус, не лишили без уваги й питання епідситуації в районах та вжиття заходів щодо підтримання епідеміологічного добробуту населення.


1345Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Микола25 липня 2020 16:11
0
Голови рда хай дадуть відповідь? Чому протягом пяти років в новоархангельскому районі! Не було провежено ні одніеі зустрічі з мешканцями!! Яких тепер примусово обьєднують! Голови рда змінюються! А проблема так і залишається!! Повна інорм ізоляція населення!! Що це таке? Як не повний саботаж рішень уряду!! Для чого нам такі голови рда!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: