Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/22/u-kropivnitskomu-bilja-miskradi-utvorilasja-cherga-do-viddilu-reestratsii-mistsja-prozhivannja.htm
новини, 22 липня 2020

У Кропивницькому біля міськради утворилася черга до відділу реєстрації місця проживання


У Кропивницькому біля будівлі міської ради утворилась черга людей, які хотіли потрапити у відділ реєстрації місця проживання осіб. Приймають відвідувачів четверо працівників в одному кабінеті – розповіла Суспільному начальниця відділу Катерина Струк. З її слів, черга утворилась через заповнення нової інформаційної системи, з якою працює відділ.


Катерина Струк сказала, що на день приходять до шести сотень містян. Чергу до відділу утворюють містяни, яких попросили надати інформацію для нового реєстру територіальної громади міста: ”Міська рада, для покращення роботи відділу, закупила цю інформаційну систему. Вона заповнена лише з 2016 року. Щоб внести до реєстру людей, які зверталися до 2016 року, потрібен час. Найчастіше людей, для внесення відповідної інформації, до нас направляють з управліннь праці і соціального захисту”.


Приймають відвідувачів четверо працівників в одному кабінеті


Приймають відвідувачів четверо працівників в одному кабінеті


Зараз у базі понад 75 тисяч людей. Переважно, це жителі багатоповерхівок. В черзі – в основному жителі приватного сектору, яких направили з різних управлінь.


Завдяки оновленому реєстру зможуть швидше обслуговувати відвідувачів – розповів заступник начальника центру управління соцзахисту Фортечного району міста Кропивницький Олег Захарченко: ”Не потрібно буде звертатись або до ЖЕО, КРЕПу, ОСББ чи квартального комітету. Вся інформація буде у нас. Коли цю базу наповнять, ми зможемо отримувати потрібну інформацію протягом 24 годин”.


Часових обмежень реєстрація в новій системі не має.


1666Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: