Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/16/konduktorka-u-kropivnitskomu-vidmovila-u-pilgovomu-proizdi-materi-zagiblogo-biitsja.htm
новини, 16 липня 2020

Кондукторка у Кропивницькому відмовила у пільговому проїзді матері загиблого бійця


Кондукторка комунального підприємства ”Електротранс” у Кропивницькому відмовила у пільговому проїзді матері загиблого бійця Аллі Кондаковій. Про це жінка розповіла Суспільному. Її син, боєць 3-го полку спецпризначення Олександр Кондаков, загинув 24 червня 2014 року у збитому військовому гелікоптері під містом Слов’янськ Донецької області.


Алла Кондакова розповіла, що їхала автобусом №118 до кладовища, де похований її син. Пред’явила посвідчення члена сім’ї загиблого кондукторці: "Запитала у мене - що це таке, сказала, що таких посвідчнь не бачила і що ми позвикали їздити безкоштовно".


Жінка додала, що 4 гривні за проїзд не заплатила, тому що держава дає пільги на проїзд. На її думку, кондукторка повинна знати, хто має право на пільговий проїзд.


Начальник служби експлуатації підприємства "Електротранс" Олександр Шкуруп розповів, що на підприємстві вимагають від кондукторів, щоб вони ретельно вивчали, що написано у посвідченні: "Багато випадків, коли користуються підробленими посвідченнями. Є багато посвідчень, які кондуктор, дійсно, бачить вперше".


Зі слів Олександра Шкурупа, кондукторці зробили зауваження, щоб в подальшому не було порушень і конфліктів із пасажирами. Додав, що персональні дані кондукторки, без її дозволу, не може розголошувати. Вона від коментарів відмовилась. Відео інциденту нададуть після письмових запитів і без звуку.


Начальник міського управління розвитку транспорту Віктор Житник розповів, що право на безоплатний проїзд у громадському транспорті мають 28 категорій пасажирів: "Серед пільгових категорій – учасники бойових дій, інваліди, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій, діти з інвалідністю. Батьки загиблих в зоні АТО або взагалі учасників бойових дій мають право безкоштовного проїзду у громадському транспорті”.


Зі слів Віктора Житника, з 1-го липня військові та члени їх сімей можуть безплатно їздити у громадському транспорті з 9:00 до 15:00.


1766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: