Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-ne-zabuvati-pro-bezpeku-pid-chas-vidpochinku-na-vodi-foto-.htm
новини, 15 липня 2020

На Кіровоградщині рятувальники закликають громадян не забувати про безпеку під час відпочинку на воді (ФОТО)


З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах 15 липня рятувальники Благовіщенського та Вільшанського районних підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у місцях масового відпочинку біля водойм, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники розповіли людям про основні правила безпеки на воді. Батькам фахівці Служби порятунку нагадали про обов’язок слідкувати за своїми дітьми під час відпочину поблизу води. Більшість відпочивальників запевнили, що добре знають правила безпеки. Однак, як свідчить статистика загибелі на воді, люди часто нехтують цими правилами, чим наражають себе на небезпеку.


Рятувальники також застерегли громадян від вживання алкогольних напоїв під час відпочинку, адже людина у нетверезому стані не може чітко скоординувати власні дії, що може призвести до біди.


Під час спілкування надзвичайники наголошували, що запорукою безпечного відпочинку є вибір облаштованої для купання водойми. На ній обов’язково повинен функціонувати рятувальний пост, оскільки так буде більше шансів на порятунок. 


                     



761Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: