Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/na-golovanivschini-35-biznesmeniv-zvernulisja-za-dopomogoju-po-chastkovomu-bezrobittju.htm
новини, 15 липня 2020

На Голованівщині 35 бізнесменів звернулися за допомогою по частковому безробіттю


У зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції, салонам краси, як і всім інших підприємствам, що надають послуги населенню, довелося  призупинити свою діяльність.


Не стала виключенням і перукарня, що знаходиться у центрі селища Голованівськ, власником якої є фізична особа-підприємець Паламаренко І. О., та яка звернулася до районної філії обласного центру зайнятості за  отриманням допомоги по частковому безробіттю, і вже сьогодні отримала кошти - інформує Л. Кравченко, директор Голованівської районної філії обласного центру зайнятості.


«З першого червня цього року моя перукарня вже працює, приймаємо клієнтів. Державна допомога, яку я отримала за сприяння служби зайнятості, дала мені можливість вирішити певні фінансові питання, які накопилися за тривалий період. Для мене це реальна підтримка», – ділиться Ірина Паламаренко.


Про зміни, що внесені до Податкового кодексу та інших нормативних документів, які орієнтовані на підтримку представників малого та середнього бізнесу, фопівчиня дізналася зі сторінок інтернет-видань.


«Прочитавши про нові ініціативи уряду, я побачила для себе реальний вихід – змінено порядок сплати податків на період дії карантину, а ще фінансова підтримка від держави – допомога по часткову безробіттю для ФОПівців, які працюють самі на себе», – згадує підприємець.


Тож, зателефонувавши до Голованівської районної філії підприємець  дізналася про порядок отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Підприємець оформила необхідний пакет документів, потім отримала позитивне рішення і вже сьогодні отримала державні кошти.


Допомогу по частковому безробіттю період карантину отримала і ФОП Янович С.Д., яка арендує приміщення у ФОП Паламаренко І. О. та також надає перукарські послуги. «Я впевнена, що у цей не легкий для  кожного представника бізнесу час, ця фінансова підтримка буде реальною допомогою вирішити нагальні проблеми їхньої підприємницької діяльності та відновити бізнес, а для роботодавців – зберегти робочі місця», – впевнено говорить підприємець.


Ці історії ще раз демонструють, що державна програма підтримки представників малого та середнього підприємництва дійсно працює.


Загалом, до Голованівської районної філії обласного центру зайнятості для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину звернулося 35 представників малого та середнього бізнесу. У результаті розгляду пакетів документів, обласним центром зайнятості прийнято близько 30 позитивних рішень. Тож 12 найманих працівників вже отримали допомогу по частковому безробіттю.



602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: