Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/moz-karantin-v-ukraini-prodovzhat-sche-na-misjats-ale-zminjat-umovi.htm
новини, 15 липня 2020

МОЗ: карантин в Україні продовжать ще на місяць, але змінять умови


Міністерство охорони здоров'я готує проєкт постанови, яким карантин буде продовжено ще мінімум на місяць. Крім того, у відомстві пропонують внести корективи в правила адаптивного карантину.


Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише lb.ua.


"У нас 31 липня закінчується карантин. Через ту епідемічну ситуацію, яка зараз є, ми не можемо відмовитися від обмежувальних заходів. Тому ми будемо продовжувати", - пояснив глава МОЗ, відповідаючи на питання про те, чи планує уряд наступного тижня розглядати проєкти документів про продовження карантину.


Нагадаємо, керівник управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан вважає, що адаптивний карантин у столиці може діяти до кінця 2021 року.


Кабмін увів в Україні адаптивний карантин з 22 травня до 22 червня. Повідомлялося, що обмеження будуть пом'якшувати раз на 10 днів за умови дотримання вимог. Перший етап пом'якшення в Україні почався з 12 травня - були відкриті парки, сквери, перукарні, салони краси, літні майданчики кафе і ресторанів.


У червні Кабмін вирішив продовжити адаптивний карантин до 31 липня.


701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: