Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/bezrobitnim-kirovogradschini-proponujut-stati-shef-kuharjami.htm
новини, 15 липня 2020

Безробітним Кіровоградщини пропонують стати шеф-кухарями


Кухар – одна з найдавніших професій, яка й сьогодні є однією з найбільш затребуваних на ринку праці України. Саме кухар, без перебільшення, особа, що персонально створює половину успішного іміджу будь-якого закладу громадського харчування. Тому, в такому закладі завжди буде людно, а його кухар матиме постійний прибуток, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


20 липня поточного року на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «кухар». Курс навчання триватиме 6 місяців.


Умовами до направлення на навчання є:


·повна загальна середня освіта;

·повноліття (не менше 18 років);

·медична довідка з допуском до професії;

·особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут. 


819Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: