Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/bezrobitni-oleksandrivschini-doluchilisja-do-realizatsii-proektu-prezidenta-ukraini-velike-budivnitstvo-.htm
новини, 15 липня 2020

Безробітні Олександрівщини долучилися до реалізації проєкту Президента України «Велике будівництво»


До переліку об`єктів Кіровоградській області, що включені до національного проєкту з розбудови якісної інфраструктури України «Велике будівництво», ввійшло близько 60 об'єктів Кіровоградської області. Серед них і проведення будівельних робіт з утеплення та ремонту покрівлі опорної школи КЗ «Олександрівське НВО №1». 


Упродовж дев'яти місяців, згідно встановлених графіків, тривали зазначені роботи, і сьогодні вони вже завершуються. Задля створення належних санітарних умов на території, що прилягає до навчального закладу, у місцевої влади виникла потреба у проведенні робіт з благоустрою. Для цього необхідна додаткова робоча сила. І в цьому на допомогу прийшла служба зайнятості, яка організовує громадські та інші роботи тимчасового характеру за участі безробітних громадян.


В. Костенко,  заступник директора Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості, на замовлення районної державної адміністрації фахівці районної філії оперативно підібрали необхідних працівників для проведення робіт з благоустрою. І вже сьогодні безробітні викошують суху траву, а також виконують підготовчі роботи для посадки квітів та декоративних кущів. 


«Користь від таких робіт подвійна: завдяки громадським роботам вдається вирішувати низку нагальних завдань з благоустрою на тій чи іншій території, а за відсутності постійних місць роботи, забезпечити безробітних тимчасовою роботою та заробітком», – говорить  голова  Олександрівської райдержадміністрації Андрій Лапа.


У свою чергу, О. Волошин, директор Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості, зазначає, що районна філія завжди готова до співпраці з  органами влади, місцевого самоврядування та роботодавцями, у т.ч. й у напрямку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. Адже ця співпраця  спрямована, у першу чергу, на забезпечення місцевих мешканців роботою, хоча й тимчасовою. 


Довідково. Зважаючи на суспільну значимість громадських робіт, з Олександрівського районного бюджету на 2020 рік було виділено понад 100 тис. грн.


931Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: