Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/14/na-kirovogradschini-gvardiitsi-zdiisnili-ponad-400-stribkiv-z-parashutom.htm
новини, 14 липня 2020

На Кіровоградщині гвардійці здійснили понад 400 стрибків з парашутом


Представники Головного управління, парашутно-десантної групи Олександрійської авіабази, бійці окремих загонів спеціального призначення та курсанти Національної академії НГУ здійснили десантування парашутним способом. Про це повідомила «Журналісту» пресслужба НГУ.


Стрибки проводились на аеродромі Гвардійської авіаційної бази НГУ в рамках навчального збору з підготовки та підвищення класної кваліфікації спеціалістів пошуково-рятувальної і парашутно-десантної служби, інструкторів повітряно-десантної підготовки та курсантів груп спеціального призначення.


Загалом за період зборів військовослужбовці Нацгвардії здійснили більше чотирьохсот стрибків.


Курсанти групи спеціального призначення Академії Національної гвардії здійснили десантування парашутним способом вперше. Гвардійці двічі здійснювали десантування з висоти 600 метрів, при цьому, швидкість повітряного судна МІ-8 складала 120-140 кілометри за годину.


Зазначимо, що в Академії Нацгвардії стрибки з парашутом здійснюють виключно курсанти взводу спецназу, які навчаються на другому та третьому році навчання. Опанування дисципліни з парашутно-десантної підготовки розпочинається у гвардійців з вересня та триває до червня, а далі на них чекає практичне десантування, яке проходить на гвардійському аеродромі в Олександрії


Варто зазначити, що після закінчення Академії курсанти не відразу потрапляють в підрозділи спеціального призначення, адже, мінімум півроку повинні пройти службу в звичайних військових частинах. Після цього, вони складають іспити та проходять співбесіду, і тільки після успішного проходження всіх випробувань мають право перевестися в один із п’яти загонів спецпризначення, які дислокуються у Східному, Центральному, Західному, Північному та Південному територіальних об’єднаннях.


\
1874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: