Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/sluzhba-zainjatosti-proponue-bezkoshtovne-pidvischennja-kvalifikatsii-dlja-bezrobitnih-oblasti.htm
новини, 13 липня 2020

Служба зайнятості пропонує безкоштовне підвищення кваліфікації для безробітних області


20 липня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Електрогазозварник судновий». Курс навчання триватиме 2,5 міс., повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Електрогазозварник – одна із професій, що користується широким попитом на регіональному  ринку праці. Більш того, потреба в робітниках цієї професії має тенденцію до зростання. 


Умовами до направлення на навчання є:


•професійно-технічна освіта («Електоргазозварник» 3-го розряду), 

•стаж роботи не менше 1 року на судноремонтному підприємстві,

•вік особи не менше 18 років,

•медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут. 



689Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: