Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/robotodavtsi-kirovogradschini-proponujut-ponad-50-vakansii-z-nadannjam-zhitla.htm
новини, 13 липня 2020

Роботодавці Кіровоградщини пропонують понад 50 вакансій з наданням житла


У центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 51 вакансію з наданням житла, можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла. Більшість призначена для працевлаштування лікарів, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Серед районів Кіровоградщини, у яких зареєстровані такі вакансії Благовіщенський, Голованівський, Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Кропивницький, Маловисківський, Світловодський та Устинівський райони.


Так, на Благовіщенщині (с. Богданове) запрошують на роботу з наданням житла кухаря. Заробітна плата – 4723 грн.


У Голованівську пропонують роботу та житло лікарю-ендокринологу, лікарю-ендоскопісту, лікарю-інфекціоністу, лікарю-кардіологу, лікарю-педіатру та лікарю-фтизіатру. Заробітна плата для медиків – 4723 грн.


На Добровеличківщині (м. Помічна) роботу та житло нададуть лікарю загальної практики-сімейному лікарю та лікарю-педіатру. Заробітна плата: 7 590 та 4800 грн на місяць. У с. Тишківка потрібен обліковець (заробітна плата – 4750 грн).


У Долинській пропонують роботу та житло слюсарю аварійно-відбудовних робіт.  Заробітна плата – 6 318,62 грн.


На Знам’янщині (с. Мошорине) лікарю загальної практики-сімейному лікарю, пропонують заробітну плату у розмірі 12 486 грн та житло.


На Кропивниччині відкритою є вакансія лікаря загальної практики-сімейного лікаря з наданням житла у с. Бережинка (заробітна плата – 14 169 грн). Також у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості зареєстровані 15 вакансій для прохідників одного з підприємств гірничодобувної галузі, що розташоване у м. Кривий Ріг (з можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла).


У Малій Висці актуальними є вакансії з наданням житла для 5 лікарів загальної практики-сімейних лікарів, лікаря-акушера-гінеколога, лікаря-анестезіолога, лікаря-ендоскопіста, лікаря-отоларинголога, лікаря-офтальмолога, лікаря-педіатра, лікаря-педіатра-неонатолога, лікаря-терапевта, лікаря-уролога та лікаря-хірурга. Заробітна плата: від 4786 до 9205 грн. У с. Миролюбівка житло та роботу пропонують бухгалтеру (Заробітна плата – 5260 грн), водієві автотранспортних засобів (Заробітна плата – 5045 грн) та двом робітникам з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва (Заробітна плата – 4725 грн).


У Світловодську тимчасову роботу та житло пропонують кухарям, які готуватимуть для гостей пансіонатів м. Залізний Порт та с. Кирилівка. Відкритими є 3 вакансії, заробітна плата за кожною з них –  по 12000 грн.


В Устинівці запрошують на роботу та надають житло лікареві-хірургові. Заробітна плата – 4723 грн. 


Якщо вас зацікавили представлені вакансії – звертайтеся за більш детальною інформацією до центрів зайнятості Кіровоградщини.


638Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: