Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-u-zhitlovomu-sektori-schob-nagadati-gromadjanam-pravila-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 13 липня 2020

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі, щоб нагадати громадянам правила безпеки у побуті (ФОТО)


13 липня працівники Бобринецького районного відділу та Петрівського районного сектору Управління ДСНС в області навчали правилам безпечної життєдіяльності мешканців районних центрів. Зокрема громадянам нагадали правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів,  порадили стежити за справністю електромережі в оселі та не перевантажувати її надмірною кількістю ввімкнених побутових електричних приладів. А також вчасно усувати несправності і ні в якому разі не користуватись несправними або саморобними приладами. 


Рятувальники зауважили, що ремонт електроприладів не можна робити самостійно, варто довірити цю справу фахівцеві, небезпечно користуватись саморобною електротехнікою, або залишати прилади, світло та газ ввімкненими на тривалий час і без нагляду. Власників приватних будинків закликали не розпалювати вогнищ на подвір’ях у пожежонебезпечний період та поблизу господарчих будівель, дерев’яних парканів, сінників. Попередили рятувальники і про адміністративну та кримінальну відповідальність за випалювання сухої трави, пожнивних залишків, провокування пожеж у лісі. Особливий акцент зробили на безпеці дітей, у яких зараз канікули й вистачає часу для різних витівок, у тому числі й небезпечних для життя. Усім співрозмовникам було вручено листівки із застереженнями та правилами безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


            


702Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: