Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/rjatuvalniki-prodovzhujut-nagaduvati-gromadjanam-scho-vidpochinok-bilja-vodi-mae-buti-za-pravilami-foto-.htm
новини, 13 липня 2020

Рятувальники продовжують нагадувати громадянам, що відпочинок біля води має бути за правилами (ФОТО)


Літо – найкраща пора для відпочинку. Але за розвагами не варто забувати і про власну безпеку, оскільки від цього залежить життя і здоров’я. Тож працівники Служби порятунку області не припиняють проводити роз’яснювальну роботу серед громадян щодо необхідності неухильного дотримання правил безпечного відпочинку на воді. Такі відпрацювання місць масового відпочинку на водних об’єктах проводяться у кожному районі та обласному центрі впродовж усього купального сезону, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


11 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели масово-роз’яснювальну роботу з жителями Новгородківського, Бобринецького та Компаніївського районів. Рятувальники відвідали водойми, де зазвичай люблять відпочивати місцеві мешканці, та перевірили, чи дотримуються громадяни правил безпеки, роздали листівки, у яких детально розповідається, що необхідно робити, аби не сталося нещасного випадку на воді. І безпосередньо у ході живого спілкування поінформували відпочивальників, з яких причин найчастіше вода забирає людське життя, як купатися і засмагати, щоб не зашкодити власному здоров’ю. 


Окремо працівники Служби «101» провели бесіди з дітьми та підлітками. Школярам наголосили, що необхідно відповідально ставитися до безпеки під час канікул, зокрема  відпочивати біля води тільки з дозволу батьків і дотримуючись правил. 


                  


700Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: