Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/10/navchannja-z-1-veresnja-moz-obitsjae-ogolositi-pravila-i-algoritmi-protjagom-10-dniv.htm
новини, 10 липня 2020

Навчання з 1 вересня: МОЗ обіцяє оголосити «правила і алгоритми» протягом 10 днів


Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що МОЗ спільно з Міністерством освіти і науки розробляє правила і алгоритми щодо того, як відбуватиметься навчання в новому навчальному році, пише "Радіо Свобода".


«Звичайно, ми хочемо, щоб наші діти повернулися до звичайного режиму навчання… Але COVID-19 вносить свої корективи, тому ми зараз в умовах адаптивного карантину розробляємо механізми, правила, в який спосіб наші діти будуть навчатися, за яких умов вони можуть навчатися в звичайному режимі, за яких умов вони будуть навчатися в дистанційному режимі, і як ми можемо поєднати ці два способи. Разом із МОН ми розробляємо відповідні правила і алгоритми», – сказав Степанов.


За його словами, ці правила будуть виписані протягом тижня – 10 днів, і тоді про них повідомлять громадськості.


Напередодні президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що до 1 вересня ситуація з COVID-19 в Україні поліпшиться, і діти зможуть піти до школи.


23 червня тодішня т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій заявила, що робота шкіл у новому навчальному році, який розпочнеться 1 вересня, залежатиме винятково від епідеміологічної ситуації. Вона наголосила, що Міносвіти не переводить школи на обов’язкову дистанційну форму навчання.


809Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: