Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/10/na-saiti-ministerstva-osviti-ta-nauki-zapratsjuvav-chat-bot-dlja-vstupnikiv.htm
новини, 10 липня 2020

На сайті Міністерства освіти та науки запрацював чат-бот для вступників


На сайті Міністерства освіти та науки запрацював чат-бот з питань вступної кампанії в заклади освіти. Про це йдеться на сторінці МОН у фейсбуці, пише lb.ua.


Фото: Макс Левин


"На сайті МОН запрацював чат-бот, який стане вашим онлайновим помічником у питаннях вступної кампанії-2020. Консультації надаються фахівцями оперативно, питання опрацьовуються в максимально стислі терміни", - йдеться в повідомленні.


У МОН також нагадали, що, крім надання онлайн-допомоги, фахівці відомства консультують на безкоштовній гарячій лінії з питань вступної кампанії та через інші засоби зв'язку.


Графік роботи фахівців: пн-чт - 09:00 - 18:00; пт - 09:00 - 16:45.


Нагадаємо, цьогоріч через запровадження карантину змінилися терміни проведення вступної кампанії - всі дати змістилися на місяць (серпень) з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації.


Для вступників на основі повної загальної середньої освіти реєстрація електронних кабінетів почнеться 1 серпня, а прийом заяв і документів триватиме з 13 по 22 серпня (для вступників за результатами ЗНО) і до 16 серпня (для вступників, які складатимуть вступні іспити). 


839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: