Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/09/robotodavtsi-znam-janschini-diznavalisja-pro-umovi-nadannja-dopomogi-po-chastkovomu-bezrobittju.htm
новини, 9 липня 2020

Роботодавці Знам'янщини дізнавалися про умови надання допомоги по частковому безробіттю


У Знам’янській міськрайонній філії обласного центру зайнятості,           днями, для роботодавців сфери малого та середнього підприємництва відбувся інформаційний вебінар, присвячений питанню надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Захід відбувся за участі представників ГО «Знам'янська міська Спілка підприємців».


Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії Тетяна Фарбанець, розпочинаючи вебінар, повідомила, що сьогодні в Україні діє державна програма, яка спрямована на збереження робочих місць, а також відновлення бізнесу після завершення дії обмежувальних заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції. Зокрема, це допомога  представникам малого та середнього бізнесу по частковому безробіттю на період карантину. 


Фахівчиня розповіла учасникам вебінару про механізм надання роботодавцям допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Ознайомила присутніх з нормативними документами, які регулюють питання надання зазначеної допомоги, та внесеними до них змінами. Нагадала, що для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину роботодавець має звернутися до центру зайнятості або філії за місцем його реєстрації, як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та подати пакет документів. Увагу присутніх також було акцентовано на окремих аспектах в оформленні документів, та коректності їх заповнення. 


Крім того, Т. Фарбанець рекомендувала учасникам заходу завітати на Інтернет-ресурс державної служби зайнятості, де у рубриці «Допомога по частковому безробіттю», усі охочі можуть детально ознайомитись з покроковою інструкцією щодо порядку отримання допомоги по частковому безробіттю.


Як зазначила Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янській міськрайонній філії обласного центру зайнятості, наприкінці зустрічі, учасники вебінару активно обговорювали підняту тему та ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді.



666Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: