Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/07/u-kropivnitskomu-6-richnii-hlopchik-sam-kupavsja-u-richtsi.htm
новини, 7 липня 2020

У Кропивницькому 6-річний хлопчик сам купався у річці


Дякуючи небайдужому громадянину, який вчасно побачив дитину у воді, вдалося уникнути серйозних наслідків - повідомляється на фейсбук сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області


Цими вихідними до поліції звернувся чоловік та розповів, що побачив, як в річці купається сусідський хлопчик без нагляду дорослих. Громадянин забрав малого та відвів його додому.


Подія трапилася на провулку Цегельному, що у Кропивницькому.


Приїхавши на місце виклику, 6-річний хлопчик розповів поліцейським, що справді купався у річці сам. Охоронці порядку пояснили йому, що не можна ходити до водойми без нагляду дорослих.


Також патрульна побачила, що у дитини зовсім немає іграшок, тому придбала для малюка подарунок. Він був дуже вдячний, а на обличчі з’явилася щира дитяча посмішка. Хлопчик пообіцяв, що так вчиняти більше не буде.


Інспектори поліції провели з матір’ю та її співмешканцем серйозну профілактичну бесіду, адже дізналися, що вони зловживають алкоголем та передали інформацію про випадок до відповідних служб.


Друзі, якщо ви бачите малолітню дитину без нагляду дорослих біля водойм чи інших небезпечних місць, одразу телефонуйте за номером "102"



1588Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: