Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/07/sluzhba-zainjatosti-dopomagae-bezkoshtovno-osvoiti-odnu-z-naiaktualnishih-profesii.htm
новини, 7 липня 2020

Служба зайнятості допомагає безкоштовно освоїти одну з найактуальніших професій


Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці. Так, безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість здобути в Одеському ЦПТО ДСЗ професію «Педикюрник», повідомляє відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Бути спеціалістом з нігтьового дизайну – цікаво і прибутково. Тому той, хто вирішить присвятити себе творчій професії майстра педикюру, має усі шанси як для професійного розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками.


Для бажаючих отримати професію педикюрника, за сприяння обласного центру зайнятості з 16 липня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 3 місяці. 


Умови направлення на навчання: 


-повна або базова загальна середня освіта;

- вік осіб-не менше 18 років;

- медична довідка;

- особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут. 


806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: