Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/06/rjatuvalniki-provodjat-roz-jasnjuvalnu-robotu-sered-naselennja-schodo-pozhezhnoi-bezpeki-u-litnii-period-foto-.htm
новини, 6 липня 2020

Рятувальники проводять роз'яснювальну роботу серед населення щодо пожежної безпеки у літній період (ФОТО)


З метою навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях і попередження пожеж у житловому секторі 6 липня були проведені профілактичні відпрацювання житлового сектору у місті Бобринець та селищі міського типу Устинівка.


Фахівці районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області нагадали жителям районних центрів основні правила пожежної безпеки у побуті, а також  розповіли про основні причини займань в оселях та на подвір'ях громадян, про наслідки пожеж та надали рекомендації, як уникнути біди на власному обійсті.


Додатково співробітники ДСНС інструктували населення з питань безпеки на водних об’єктах та в екосистемах, а також нагадали, як діяти при виявленні підозрілих предметів, що можуть бути вибухонебезпечними.


Рятувальники поширили серед населення друковані матеріали з роз’ясненням вимог безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


             


695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: