Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/02/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-povedinki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 2 липня 2020

У Кропивницькому рятувальники нагадали громадянам правила поведінки у побуті (ФОТО)


З початком літньої спеки підвищується ризик виникнення загорянь у житловому секторі. Вогневі випадки у побуті становлять найбільшу частку від усієї кількості повідомлень про пожежі, які надходять до Служби порятунку «101». Тому рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити роз'яснювальну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у помешканнях громадян, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


2 липня фахівці Управління ДСНС в області спільно з волонтерами Червоного Хреста та журналістами обласних ЗМІ провели профілактичне відпрацювання у житловому секторі м. Кропивницький у мікрорайоні Арнаутово. 


Рятувальники нагадали громадянам, що головною складовою безпечного способу життя є обережність та неухильне дотримання правил пожежної безпеки. Не втрачати пильності під час експлуатації електричних та газових приладів, не спалювати суху рослинність та сміття на території приватних домоволодінь, біля господарчих будівель та дерев’яних парканів, адже у суху вітряну погоду вогонь легко поширюється. Не оминули  рятувальники і таку важливу для літньої пори року тему, як безпечний відпочинок біля водойм. Окрім цього, фахівці рятувальної справи нагадали кропивничанам і правила безпеки у разі виявлення застарілих боєприпасів та вибухових пристроїв часів Другої світової війни. На завершення спілкування усім співрозмовникам було вручено застерігаючі листівки, які у будь-яку хвилину допоможуть пригадати елементарні правила безпеки. 


                  


787Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: