Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/30/u-kirovogradskii-oblasti-nadano-46097-administrativnih-poslug.htm
новини, 30 червня 2020

У Кіровоградській області надано 46097 адміністративних послуг


У сфері надання адміністративних послуг та сервісів з початку року Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області розглянуто 35345 звернень платників податків, в т.ч. в електронній формі – 2964, в центрах обслуговування платників – 32381.


Всього надано 46097 адміністративних послуг, з них 42653, або 92,5 відс., послуг надано через центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Кіровоградській області.


У ЦОП забезпечується надання адміністративних послуг, які надаються на безоплатній основі та безпосередньо платникам податків.


Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків; видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; реєстрації платника єдиного податку; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи тощо.


Інформація про перелік адміністративних послуг, які надаються в центрах обслуговування платників, а також інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв можна завантажити тут.


Перелік центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Кіровоградській області, до яких можна звернутися за отриманням адміністративних послуг, знаходиться тут

 


935Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: