Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/30/meblevii-salon-zlato-zaklikae-do-ekospozhivannja-ta-darue-stilets-za-kartonni-mebli.htm
новини, 30 червня 2020

Меблевий салон «Злато» закликає до екоспоживання та дарує стілець за картонні меблі


Меблевий салон «Злато» проводить конкурс креативних меблів з картону. Майже щодня ми приносимо додому покупки в картонних коробках. Важко навіть уявити, скільки таких упаковок просто викидається на смітник і неважко уявити, як згубно це впливає на нашу планету.


Мета конкурсу - привернути увагу до проблеми надмірного споживання. Будь-який предмет, який, здавалося б, вже відпрацював своє, можна використати знову, варто лише включити фантазію! Це ж так просто, особливо, якщо розумієш, що так ти рятуєш планету.


«Кілька останніх десятиліть наша планета «задихається» через надмірне споживання людства. Запит на екосвідомість активно культивується у світі і великі бренди пропагують та доносять ідею екоспоживання через свій авторитетний вплив на споживачів. Adidas вже кілька років виготовляє кросівки з океанічного пластику, Gucci випускає колекції з перероблених матеріалів, і таких прикладів дуже багато. Ми, компанія з більш ніж 20-річною історією, не можемо стояти осторонь цієї важливої проблеми. Сподіваємось, що наша ініціатива допоможе залучити дітей до ідеї ощадливого споживання і цим самим зробити свій внесок в збереження нашої планети», - зазначила директорка салону «Злато» Олена Зубченко.


За умовами конкурсу, потрібно вдома створити будь-які меблі з картонних коробок, надіслати фото/відео на адресу  [email protected] з позначкою #екоспоживання та описати, чому саме ця  до робота повинна перемогти. Вік учасників від 7 до 17 років. Автор найкреативнішої розробки отримає у подарунок комп’ютерний стілець.


774Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: