Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/30/maizhe-3000-robotodavtsiv-kirovogradschini-zvernulisja-po-dopomogu-po-chastkovomu-bezrobittju.htm
новини, 30 червня 2020

Майже 3000 роботодавців Кіровоградщини звернулися по допомогу по частковому безробіттю


У обласному центрі зайнятості повідомляють, що станом на 30 червня, центри зайнятості та філії обласного центру зайнятості отримали від представників малого та середнього підприємництва майже 3000 пакетів документів.


Переважна більшість із загальної кількості – це фізичні особи-підприємці, які не використовують найману працю.


Робоча група обласного центру зайнятості для розгляду пакетів документів, поданих роботодавцями та ФОПами для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, засідає щоденно та виносить відповідні рішення. Нею вже ухвалено 882 позитивні рішення про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. За результатами прийнятих рішень 1683 найманих працівника, які тимчасово залишилися без роботи на період карантину, найближчим часом отримають допомогу по частковому безробіттю, з них частина вже отримала вказану допомогу.


Довідково. Для отримання додаткової інформації щодо отримання такої фінансової допомоги від держави, представникам малого та середнього бізнесу необхідно звернутись до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем їх реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.


Самостійно ознайомитись з порядком отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину можна завітавши на інтернет-ресурс Державної служби зайнятості до рубрики «Допомога по частковому безробіттю».


Кіровоградський обласний центр зайнятості


838Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: