Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/26/na-kirovogradschini-shahrai-vid-imeni-kerivnitstva-prokuraturi-oblasti-vimagajut-groshi.htm
новини, 26 червня 2020

На Кіровоградщині шахраї від імені керівництва прокуратури області вимагають гроші


Прокуратура Кіровоградщини інформує, що почастішали факти шахрайських дій, а саме дзвінків та повідомлень нібито від імені керівництва та прокурорів прокуратури Кіровоградської області із пропозиціями сприяти у вирішенні службових питань за неправомірну вигоду - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Ця інформація не відповідає дійсності, жодним чином не пов’язана з відомством.


Зазначена шахрайська схема не нова. Аналогічні злочинні дії вже мали місце в інших регіонах України. Вказані особи від імені керівництва прокуратури здійснюють дзвінки та надсилають смс-повідомлення керівникам органів виконавчої влади та суб’єктам господарювання з вимогами перерахувати грошові кошти на зазначений ними розрахунковий рахунок.


Прикриваючись чужим ім’ям, зловмисники намагаються здобути легку наживу та одночасно з цим дискредитувати органи прокуратури.

!!! Прокуратура закликає не піддаватись на провокації та у разі наявності інформації про шахрайство, надходження подібних повідомлень, дзвінків звертатись на телефонну лінію «102» або до найблищого відділення поліції.



969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: