Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/u-kropivnitskomu-vodii-namagavsja-vtekti-vid-patrulnih.htm
новини, 5 червня 2020

У Кропивницькому водій намагався втекти від патрульних



Цими днями на вулиці Полтавська, що у Кропивницькому інспектори зафіксували перевищення допустимої швидкості водієм автомобіля ВАЗ 2101 - повідомляється на сторіннц Патрульна поліція Кіровоградської області.


Законну вимогу поліцейського про зупинку кермувальник проігнорував та намагався втекти, звернувши у дворову територію вулиці Васнецова.


Патрульні одразу ж наздогнали втікача. У водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння, але той від проходження відповідного огляду відмовився. Також охоронці порядку встановили, що чоловік ніколи не отримував водійського посвідчення, тому не мав права керувати автівкою.


На 28-річного кропивничанина інспектори склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протоколи за ч.2 ст.130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку) і постанову за ч.2 ст.126 (Керування без відповідних документів).



1139Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: