Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/u-kropivnitskomu-remontujut-likarnju-shvidkoi-medichnoi-dopomogi.htm
новини, 5 червня 2020

У Кропивницькому ремонтують лікарню швидкої медичної допомоги


Ремонт в цій лікарні ініціював міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Депутати міської ради пропозицію підтримали. Про це сьогодні, 4 червня, розповіла начальниця управління охорони здоров“я Оксана Макарук. Вона, разом із заступницею міського голови Наталією Дзюбою, проінспектувала хід ремонтних робіт на території Міської лікарні швидкої медичної допомоги. Нині тут, за кошти міського бюджету , виконують капітальний ремонт покрівель та приміщень, що перебувають у постійному користуванні лікарів та пацієнтів - повідомляється на сторінці Міська рада міста Кропивницького.


Цьогоріч на проведення ремонтних робіт у міському бюджеті було виділено 3,2 млн грн. Майже половину виділеної суми - 1,47 млн грн - витратять на капітальний ремонт рентгенологічного кабінету та травматологічного пункту. Останній є опорним травмопунктом в Кропивницькому, куди пршочергово звертаються жителі обласного центру. Тут також встановлять закуплене раніше сучасне рентген-обладнання для оперативної та ефективної діагностики порушень в пацієнтів, якого бракувало раніше. Решту фінансування виділили на капітальний ремонт покрівель адміністративного корпусу, відділення гнійної хірургії, відділення гострої судинної патології та поліклініки, що знаходиться в структурі закладу.


Нині ремонтні роботи в закладі в активній фазі. Одночасно проводяться ремонти і покрівель, і внутрішніх приміщень.


- За новими стандартами розподілу функцій лікарня швидкої медичної допомоги визначена разом із обласною лікарнею опорним лікувальним центром госпітального округу Кіровоградщини. Важливо, аби заклад такого рівня надавав якісні медичні послуги, ефективну діагностику та забезпечив комфортні умови для перебування пацієнтів. Капітальні роботи, що зараз тривають у лікарні, наблизять заклад до нових стандартів надання медичної допомоги, європейських стандартів. Це особливо актуально в умовах трансформації медичної системи в усій країні, адже заклад зможе підписувати договори з НСЗУ про надання медичних послуг тільки якщо відповідатиме усім вимогам, - відзначила Оксана Макарук.




       

1386Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: