Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/rjatuvalniki-spilno-z-politseiskimi-ta-volonterami-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 5 червня 2020

Рятувальники спільно з поліцейськими та волонтерами провели роз'яснювальну роботу у житловому секторі (ФОТО)


На Кіровоградщині тривають профілактичні відпрацювання житлового сектора щодо попередження пожеж та загибелі людей. 4 червня інформаційно-роз’яснювальну роботу провели працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками патрульної поліції та волонтерами Червоного Хреста у селищі міського типу Компаніївці, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час спілкування з жителями райцентру учасники рейду пояснювали основні правила пожежної безпеки у побуті, яких потрібно неухильно дотримуватись, щоб не допустити займання у власній оселі. Нагадали про заборону спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків на території приватних домоволодінь або біля будівель різного призначення та про адміністративну і кримінальну відповідальність за порушення правил пожежної безпеки у екосистемах та шкоду довкіллю. 


Вогнеборці пояснили громадянам, аби не сталося лиха, необхідно своєчасно ремонтувати та замінювати стару та пошкоджену електричну мережу. Попередили, що всі електричні прилади необхідно використовувати тільки за призначенням та не користуватись несправними чи саморобними приладами, не залишати їх без нагляду увімкненими. 


Під час проведення роз’яснювальної роботи громадянам роздали тематичні листівки та зазначили, що при виникненні надзвичайної події або ситуації необхідно негайно телефонувати за номером «101».


            


620Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: