Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/privatbank-vse-lito-bezkoshtovno-obslugovuvatime-pidpriemtsiv-jaki-pidkljuchat-cashless.htm
новини, 5 червня 2020

ПриватБанк все літо безкоштовно обслуговуватиме підприємців, які підключать #cashless


Для підтримки малого бізнесу в пост карантинний період ПриватБанк вводить з початку червня до кінця серпня 2020 року нульові тарифи на обслуговування підприємців, які підключать еквайринг для прийому оплати за товари і послуги за допомогою банківських карток - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.



За умови підключення еквайрингу і прийому платежів картками, в період антикризової акції для підприємців буду діяти нульові тарифи на користування POS-терміналами, нульова абонплата за користування поточним рахунком і безкоштовні платежі на рахунки контрагентів в інших банках.



Таким чином, за три місяці економія для підприємця складає як мінімум 1 500 грн лише за абонплатою за обслуговування рахунку та еквайрингу. Замовити підключення еквайрингу можна тут.



Також ПриватБанк безстроково продовжив дію спеціальних тарифів на обслуговування ІТ-підприємців та стартаперів, в рамках яких для айтішників і підприємців діють нульові тарифи на обслуговування та пільги на більшість інших послуг банку.



2218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: