Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/04/danutsa-naibilsh-vpiznavanii-sered-nardepiv-kirovogradschini.htm
новини, 4 червня 2020

Дануца найбільш впізнаваний серед нардепів Кіровоградщини



Сьогодні, 4 червня у Прес-клубі  презентували результати проєкту «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень», інформує «Кіровоград24».


 Проект реалізовано громадською організацією «Асоціація Політичних Наук» межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне представництво».


Так, згідно дослідження найбільшу впізнаваність на своєму окрузі серед діючих народних  депутатів Кіровоградської області має Олександр Дануца, обраний по 99 виборчому округу – про нього знали 91% опитаних. Буквально на декілька відсотків у впізнаваності серед мешканців Кіровоградщини його виперидили депутати VIII скликання Верховної Ради України – Констянтин Яриніч та Михайло Поплавський.


Що  ж до питання «Чи зверталися ви до народного депутата?», то 31% опитаних мали такий досвід, 67% - не доводилося звертатися за допомогою до народного депутата.  Майже 37 % опитаних знають, де саме знаходиться приймальня депутата, обраного по їхньому округу та майже 46% бачили інформацію про діяльність їхнього депутата в ЗМІ.


«За результатами нашого дослідження кожен депутат забезпечив роботу своєї приймальні у своєму окрузі;  кожен депутат підготував звіт, відповідно до вимог закону;  запровадив практику комунікацій з різними групами виборців щодо прийняття найбільш резонансних законопроектів, що розглядаються комітетом, до якого він входить. Також відбулося збільшення кількості заходів, в яких особисто бере участь депутат у своєму окрузі», - зазначив Дмитро Сінченко, голова громадської організації «Асоціація Політичних Наук».


Дослідження було проведене в рамках проекту «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень» з 16 по 25 травня 2020 року. Було опитано 809 респондентів віком від 18 років, постійних мешканців Кіровоградської області, за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками та місцем проживання.



 

1899Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: