Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/u-sitlovodsku-cholovik-vikrav-3000-metriv-telefonnogo-kabelju.htm
новини, 3 червня 2020

У Сітловодську чоловік викрав 3000 метрів телефонного кабелю


До Світловодського відділу поліції надійшли повідомлення про те, що невідома особа викрала близько 3000 метрів телефонного кабелю, завдавши підприємству зв’язку збитків майже на 55 тисяч гривень - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


«Поліцейські встановили особу громадянина, причетного до скоєння кримінальних правопорушень. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за майнові злочини.


Чоловік зрізав телефонний кабель та в подальшому випалював із нього метал», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Крім того, під час санкціонованого обшуку домоволодіння особи було виявлено кілька десятків набоїв різного калібру. Вилучене направлено на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває.


За фактами крадіжок чоловіку повідомлено підозру у вчиненні 11 кримінальних правопорушень.



648Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: