Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/na-kirovogradschini-potribni-17-laborantiv.htm
новини, 3 червня 2020

На Кіровоградщині потрібні 17 лаборантів


За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає лаборантів різного спрямування.


Так,  роботодавці області потребують 3 техніків-лаборантів (по 1 фахівцю потрібні підприємствам для масового механізованого випікання хлібних виробів Знам’янки та Кропивницького, а також одній з лікарень Олександрії). Також у Кропивницькому комбінат хлібопродуктів потребує начальника (завідувача) виробничої лабораторії.


2 лаборантів (медицина) запрошують лікувальні заклади Кропивницького та Голованівська. Агропідприємства Долинщини та Новгородківщини потребують 2 лаборантів (біологічні дослідження).


Гірничодобувні підприємства, що розміщені на Кіровоградщині потребують по одному лаборанту мінералогічного аналізу (Новомиргородський район), лаборанту з аналізу формувальних та шихтових сумішей (Маловисківський район), а також лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу (Долинський район).


Крім того, 1 лікаря-лаборанта шукає лікувальний заклад Олександрійщини, аодна з лікарень Олександрівщини потребує 1рентгенолаборанта. У той же час одне з підприємств з виробництва продуктів борошномельно-круп'яної промисловості Світловодщини потребує 1 лаборанта хімічного аналізу.


Один з навчальних закладів Олександрії потребує трьох завідувачів лабораторії (освіта) заспеціальностями «Організація перевезень і управління на автотранспорті», «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» та лабораторії електронних пристроїв.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4723 до 7500 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до рівня освіти, посади працівника, стажу роботи та навичок у роботі з обладнанням для лабораторних досліджень.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



950Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: