Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/doroga-po-vulitsi-romana-shuhevicha-u-kropivnitskomu-otrimae-nove-asfaltove-pokrittja.htm
новини, 3 червня 2020

Дорога по вулиці Романа Шухевича у Кропивницькому отримає нове асфальтове покриття


У Кропивницькому стартував ремонт дорожнього покриття по вулиці Романа Шухевича. Його виконають від вулиці Короленка до провулку Об’їзного. Про це повідомили в головному управлінні ЖКГ міської ради - інформує МрмК.


Дорожники вже розпочали перший етап будівництва: вони фрезерують дорожнє покриття, знімають старі бордюри.


- Після виконання підготовчих робіт ремонтники кластимуть вирівнюючий та верхній шари асфальтового покриття - розповіла заступниця начальника ГУ ЖКГ Юлія Яндович. - Потім нанесемо дорожню розмітку, та встановимо направляючі пішохідні огородження для дотримання належних умов безпеки дорожнього руху.


Міський голова Андрій Райкович особисто проінспектував підготовку об’єкта до виконання робіт та поставив завдання керівництву ГУ ЖКГ щоденно контролювати хід реалізації проєкту.


- Ця розв’язка складна. Транспорту тут багато: машини рухаються з Київського напрямку, поряд автовокзал, інтенсивний трафік пасажирського транспорту, - акцентував увагу комунальників міський голова. - Контроль за якістю виконання робіт та за дотриманням термінів має бути щоденним. Перевіряйте, щоб все відповідало проєкту. У місці облаштування  зупинки пасажирського транспорту продумайте, як зробити її якісно та зручно і для людей, і для транспорту.


Загальна вартість будівництва цієї дороги, згідно з укладеними договорами — 10 мільйонів гривень. Якщо дозволятимуть погодні умови, ремонт дороги триватиме не більше, ніж півтора місяці.


             

749Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: