Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-otrimati-profesiju-shvachki-v-odesi.htm
новини, 3 червня 2020

Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки в Одесі


Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу.  Зараз ця професія найбільшпоширена в швейному та трикотажному виробництві. Працюють швачки на швейних фабриках, у цехах текстильних підприємств, на фабриках індивідуального пошиття одягу, які розташовані в кожному регіоні країни, повідомлєяє відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Станом на початок червня 2020 року швейні підприємства області потребують близько 17 швачок.


Якщо Вас зацікавила запропонована вакансія, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння  служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію.


У червні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «швачка». Навчання розпочинається з 10 червня поточного року, термін навчання – 4,5 міс.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.



814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: