Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/na-peregonni-pomichna-novoukrainka-zagorivsja-elektropotjag-foto-.htm
новини, 1 червня 2020

На перегоні Помічна-Новоукраїнка загорівся електропотяг (ФОТО)


В соціальні мережі фейсбук на своїй сторінці експерт в галузі транспорту та інвестицій Олександр Кава (Александр Кава) виклав пост зі світлинами, на яких видно, що на перегоні Помічна-Новоукраїнка загорівся електропотяг ЕР9п-362



Александр Кава: "Очередной повод повысить жалование членам правления и наблюдательного совета Государственной компании УЗ.


На этот раз точно видно, что произошло именно «задымление», а не «возгорание» электропоезда ЭР9п-362 на Одесской железной дороге на перегоне Помошная - Новоукраинка.


Электропоезд ЭР9п-362 выпущен на Рижском вагоностроительном заводе в январе 1975 года и с 1978 года работает на Одесской железной дороге.


P.S.: Напомню, что последний раз электропоезда для пригородных перевозок в Украине приобретались 12 лет назад".





Довідково: 

Олександр Кава: експерт в галузі транспорту та інвестицій з 18-річним досвідом роботи. Працював зокрема в найбільшому швейцарському інвестиційному банку UBS та Координаційному центрі з упровадження економічних реформ. За його участю в країну було інвестовано понад 1 млрд дол. Обіймав посади радника з питань транспорту Київського міського голови та заступника міністра інфраструктури України, де успішно реалізував низку реформ. Виступає спікером на конференціях та експертом для українських та іноземних ЗМІ з питань транспорту та транспортної політики. Випускник Національного університету "Києво-Могилянська академія".


                        

1358Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: