Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/na-kirovogradschini-zapratsjuvali-34-doshkilnih-navchalnih-zakladi.htm
новини, 1 червня 2020

На Кіровоградщині запрацювали 34 дошкільних навчальних заклади


За оперативною інформацією районних і міських управлінь та відділів Держпродспоживслужби Кіровоградщини станом на 1 червня в області відкрилися і працюють 34 дошкільних навчальних заклади. З них 20 у м. Олександрія (16 закладів дошкільної освіти та 4 дошкільних підрозділів, що входять до складу навчально-виховних комплексів), 6 у Новоукраїнській ОТГ, по три заклади в Долинському та Кропивницькому районах, по одному в Добровеличківському та Світловодському районах, інформує пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


При підготовці до відкриття садочків з директорами та медичним персоналом закладів дошкільної освіти провели наради, на яких фахівці Держпродспоживслужби роз’яснили питання щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину та дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 року №25.


Учасники нарад обговорили питання щодо порядку ранкового приймання дітей до ДНЗ, проведення температурного скринінгу працівників та вихованців, організації посту, на якому здійснюватиметься обробка рук антисептиками, порядку проведення дезінфекційних обробок контактних поверхонь, організації заходів фізичного дистанціювання дітей та інші питання, пов’язані з організацією протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. 


Детальніше з постановою Головного державного санітарного лікаря України можна ознайомитися за цим посиланням.




876Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: