Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/na-kirovogradschini-suditimut-pidozrjuvanih-u-vimaganni-vchinenni-rozboiv-i-grabezhiv.htm
новини, 1 червня 2020

На Кіровоградщині судитимуть підозрюваних у вимаганні, вчиненні розбоїв і грабежів


Детективами слідчого управління поліції області, за процесуального керівництва прокуратури області та оперативного супроводження управління стратегічних розслідувань, завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно членів організованої злочинної групи у складі п’ятьох осіб, четверо з яких громадяни іншої держави, які у результаті вчинення низки нападів заволоділи грошовими коштами та цінним майном потерпілих. 


У ході досудового слідства встановлено, що група  має чіткі ознаки  стійкості та організованості.Діяльність групи була припинена у ході реалізації матеріалів кримінального провадження під час документування епізоду вимагання групою грошових коштів у місцевого жителя.


На теперішній час розслідування кримінального провадження завершено.


Поліцейськими вжито заходи щодо відшкодування шкоди, завданої протиправними діями групи.


Обвинувальний акт стосовно підозрюваних за ч. 4 ст. 187 (розбій)Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 189 (вимагання) та ч. 5 ст. 186 (грабіж) ККУ скеровано на розгляд до суду.


За матеріалами відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області


842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: