Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/u-gromadskomu-transporti-zaboronili-perevoziti-pasazhiriv-bez-masok-i-respiratoriv.htm
новини, 29 травня 2020

У громадському транспорті заборонили перевозити пасажирів без масок і респіраторів


Перевізники, які забезпечують міські, приміські, внутрішньообласні перевезення пасажирів, повинні дотримуватись тимчасових рекомендацій у роботі на період карантину. Це стосується також організації міжобласних поїздок, які незабаром будуть відновлені.


Відповідне розпорядження підписав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, голова ОДА Андрій Балонь - повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


У тимчасових рекомендаціях зазначено, що усім працівникам перед початком робочої зміни мають проводити температурний скринінг. Якщо людина матиме температуру понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань, її не допустять до виконання обов’язків.


Під час перевезень водій повинен перебувати від пасажирів на відстані 1 метра, знаходитись у ізольованій кабіні чи мати в салоні пластикову перегородку.


«Пасажирів, які не використовують респіратор чи захисну маску, перевозити забороняється. При цьому поруч із пасажирськими дверима має бути розміщене нагадування про необхідність використання засобів індивідуального захисту у громадському транспорті. Перед кожним новим рейсом у салоні має проводитись вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів», – йдеться у документі.


Нагадаємо: із 25 травня на Кіровоградщині відбулось послаблення карантину. Зокрема відновився 91 міський маршрут безпосередньо в Кропивницькому, 169 приміських маршрутів і 129 міжміських внутрішньообласних. Натомість міжобласні перевезення відновлять з 1 червня.


1323Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: