Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/derzhprodspozhivsluzhba-kontroljuvatime-dotrimannja-protiepidemichnih-zahodiv-pid-chas-zno.htm
новини, 29 травня 2020

Держпродспоживслужба контролюватиме дотримання протиепідемічних заходів під час ЗНО


Про це повідомив заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко під час онлайн-наради з Головними управліннями Держпродспоживслужби в областях та м. Київ - інформує пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


В умовах підвищеної захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) потребує посилення протиепідемічних заходів. Відповідні тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №24.


Отож цьогоріч, згідно з рекомендаціями, обов’язковою умовою буде дотримання соціальної дистанції не менше 1,2 метри між учасниками в аудиторії. Перед початком тестування всі його учасники та залучені особи проходять термометрію. Особи з температурою тіла понад 37,2°C або з ознаками респіраторних хвороб не допускаються до виконання службових обов’язків або проходження тестування.


Допуск учасників до тестування здійснюється за умови одягнення захисної маски/респіратора так, щоб були покриті ніс та рот. На вході до будівлі, в якій проводиться тестування, організовуються місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками тощо.


Фахівці Держпродспоживслужби щоденно перед початком тестування здійснюватимуть обстеження приміщень, підготовлених для проведення ЗНО, на відповідність вимогам зазначеної постанови та дотримання всіх протиепідемічних заходів. Детальніше з постановою Головного державного санітарного лікаря України та рекомендаціями щодо проведення ЗНО можна ознайомитися за цим посиланням.




964Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: