Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/27/pidrozdili-politsii-kirovogradschini-otrimajut-tehnichnu-dopomogu-vid-predstavnikiv-kmes-ta-oon.htm
новини, 27 травня 2020

Підрозділи поліції Кіровоградщини отримають технічну допомогу від представників КМЄС та ООН


У минулому році ГУНП в Кіровоградській області було визначено реципієнтом у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні»  -  повідомляє представник підрозділу міжнародного поліцейського співробітництва поліції Кіровоградської області.


Проєкт «ПРАВО» реалізується за сприяння Управління ОНН з обслуговування проектів (ЮНОПС) і Консультативної місії Європейського Союзу в Україні та включає шість пакетів підтримки. У двох із них, а саме – поліцейські сервіси та кримінальні розслідування – поліція області є реципієнтом.


Для реалізації першого пакету підтримки представниками КМЄС було проведено оцінку відділів та відділень поліції України. За результатами обрано 9 підрозділів, серед них й Олександрійський відділ поліції. У межах пакету заплановано провести ремонтні роботи, зокрема у приміщеннях, де відбувається взаємодія поліцейських та відвідувачів.


Крім того, у рамках пакету підтримки «Кримінальні розслідування» буде реалізовано низку заходів. Враховуючи основні принципи моделі CustodyRecord, передбачено поліпшення інфраструктурних умов роботи територіальних підрозділів перед введенням у дію системи обліку затриманих осіб та осіб, що перебувають під вартою в Кіровоградській області.


Із цією метою здійснюватиметься переоблаштування 9 кущових відділів поліції ГУНП в області, зокрема встановлення необхідного технічного обладнання.


Також передбачено проведення ремонту кімнат для затриманих у Вільшанському та Добровеличківському відділеннях поліції.


Нагадаємо, влітку минулого року представники КМЄС у рамках міжнародної технічної допомоги передали обладнання поліції Кіровоградщини.



1016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: