Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/22/cherez-pogrozi-likarju-u-kropivnitskomu-pochali-ohoronjati-likarnju.htm
новини, 22 травня 2020

Через погрози лікарю у Кропивницькому почали охороняти лікарню


У Кропивницькому поліцейські почали охороняти Центральну міську лікарню після погроз лікарю. Як розповів Суспільному головний лікар Олександр Артюх, це сталось 20 травня. Родичі хворого на коронавірус погрожували розправою анестезіологу.


Анестезіолог перебуває на двотижневому чергуванні, поспілкуватись із журналістами йому не дозволили. Про конфлікт розповів головний лікар. За його словами, хворий, через якого його підлеглому погрожували, перебуває у реанімації. Десять днів тому його в тяжкому стані привезла швидка допомога: ”З другого дня він був у реанімації, стан поступово погіршувався. Коли родичі дізнались, що його підключили до апарату штучної вентиляції легень, прийшли з претензіями, що його неправильно лікували, не тією апаратурою. Рідні хворого дозволили собі неприпустимі форми спілкування, доходило до погроз фізичного знищення”.


Через погрози лікарю у Кропивницькому почали охороняти лікарню


Заспокоювала родичів поліція. Олександр Артюх розповів, що йому довелося вмовляти лікаря не звільнятись, бо у них тільки два анестезіолога працюють позмінно: ”В інших країнах медиків проводжають на роботу оплесками, а у нас люди інші – ображають і принижують людську гідність. Нам в таких умовах працювати стає все складніше”


Заяву в поліцію лікар не писав. Журналісти Суспільного намагаються зв’язатися з рідними хворого, щоб дізнатись їх позицію щодо конфлікту.


Через погрози лікарю у Кропивницькому почали охороняти лікарню


За словами поліцейського взводу реагування Антона Куроп'ятника, поліція перебуває на території лікарні постійно. Охоронятимуть лікарню, поки не випишуть останнього хворого на коронавірус.


Нині в Центральній міській лікарні перебувають 36 хворих на коронавірус.



1434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: