Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/21/rjatuvalniki-vidstvjatkuvali-den-vishivanki.htm
новини, 21 травня 2020

Рятувальники відствяткували День вишиванки


Життя людини не визначається лише повсякденними справами, роботою, «хлібом насущним», як кажуть ще в народі. Духовність робить живу істоту – людиною. Розуміння свого коріння, його суті та цінності формує здорову націю. Відзначення Дня вишиванки – спосіб повернути собі свою національну ідентичність.


Особовий склад Управління ДСНС в області на чолі з начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віталієм Миронюком щороку підтримують це гарне патріотичне свято - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області




Так, 21 травня оголошено днем патріотичного дрес-коду, тому працівники Управління прийшли на свої робочі місця у гарних вишиванках, жінки – з квітами у волоссі. Звісно, працівники Служби порятунку дотримуються норм протиепідемічних заходів, тому до святкового вбрання додали обов’язковий атрибут – захисні маски, а відповідно до карантинного етикету усі тримали дистанцію та жодних рукостискань.


Святковий настрій не завадив належному виконанню службових обов’язків. Працівники Управління розпочали трудовий день, який відрізнявся від звичних буднів тим, що усі були одягнені відповідно до дрес-коду – у вишиванки.



              

801Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: