Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/21/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-navchitisja-kravetskii-spravi-u-rivnomu.htm
новини, 21 травня 2020

Безробітні Кіровоградщини можуть навчитися кравецькій справі у Рівному


Професія «кравець» має давню історію й у всі часи вважалася почесною. Вдало підібраний та пошитий одяг не тільки поліпшує зовнішність людини, а й покращує її внутрішній стан та робить її щасливішою.


Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію  –27 травня поточного року, на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання. Термін навчання 9,2 міс. - повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості 


Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже  оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив.


Тож, якщо  Вас зацікавила можливість опанувати нову для Вас професію звертайтеся до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості.


Умовами до направлення на навчання є:

·  повна  або базова загальна середня  освіта;

·  вік особи не менше 18 років;

·  медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут.


 


765Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: