Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/12/v-ukrainskii-armii-45-hvorih-na-covid-19-odni-z-kropivnitskogo.htm
новини, 12 травня 2020

В українській армії 45 хворих на COVID-19: одни з Кропивницького


На 7.00 12 травня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 45 осіб. Також за період пандемії одужали 55 осіб та 2 летальних випадки - повідомляється в фейсбук на сторінці Командування Медичних сил Збройних Сил України.


У закладах охорони здоров’я перебувають 2 особи (у ізоляторі медичного пункту військової частини Чернівецького гарнізону – 1 військовослужбовець, у інфекційній лікарні м. Кропивницький – 1 працівник ЗС України.


За минулу добу зареєстровано п’ять нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.


На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 274 особи. Кількість особового складу у якого закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 39 осіб.


3 особи (Чернівецький гарнізон – 1 військовослужбовець та Рівненська область - 2 працівника ЗС України) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.


Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома.


фото - ukrinform.ua

1977Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: