Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/15/na-kirovogradschini-kolishnii-bezrobitnii-stav-golovnim-inzhenerom-u-agroholdingu.htm
новини, 15 квітня 2020

На Кіровоградщині колишній безробітний став головним інженером у агрохолдингу


Державна служба зайнятості, не зважаючи на оголошений карантин, продовжує працювати та постійно знаходиться на зв'язку як з безробітними, так і з роботодавцями. Адже основна місія установи – забезпечити гідною роботою шукачів роботи, а роботодавців – кваліфікованими кадрами.


Тож фахівці служби зайнятості докладають максимум зусиль для вирішення питань працевлаштування мешканців Кіровоградщини, які шукають роботу.


Так сталося, що мешканець Гайворонського району Володимир Домський втратив роботу під час карантину. Недовго думаючи, чоловік зателефонував на «гарячу лінію» Гайворонської районної філії обласного центру зайнятості, де дізнався про умови реєстрації у службі зайнятості у період оголошеного карантину. І вже наступного дня Володимир залишив необхідний пакет документів у скринці для кореспонденції безпосередньо в районній філії - інформує Людмила Кармаліцька, провідний фахівець з питань зайнятості Гайворонської районної філії обласного центру зайнятості   .


Фахівці районної філії, опрацьовуючи документи Володимира Валерійовича, з'ясували, що він закінчив Кіровоградський національний технічний університет, у якому здобув спеціальність інженера-конструктора машин та устаткування сільськогосподарського виробництва. Свою трудову діяльність чоловік розпочав у ПрАТ «Райз-Максимко» інженером. В. Домський зарекомендував себе висококваліфікованим фахівцем, тож згодом став заступником директора, а з часом і директором. Крім того чоловік працював головним інженером у ТОВ «Поділля Агропродукт» та АФ «Хлібороб». Значний професійний шлях В.Домського презентував його, як людину відповідальну та сумлінну, а також засвідчив, що він лише професіонал своєї справи, а ще й лідер.


Разом з кар'єрним радником, у телефонному режимі, обговорювалися альтернативні шляхи вирішення питання зайнятості Володимира Валерійовича, визначалися суміжні професії, інші види діяльності, де можна застосувати наявні навички чоловіка.


У результатічоловікові було запропоновано посаду головного інженера у ТОВ «ТАС Агро Південь». Під час співбесіди керівництво компанії було приємно вражене професійним досвідом Володимира Валерійовича, та радо прийняло до себе у штат такого професіонала.


За словами директора районної філії обласного центру зайнятості Лілії Делінгевич, питання працевлаштування незайнятих громадян у період карантину вдається вирішити спільними зусиллями. Володимир Валерійович був налаштований на активний пошук місця роботи, а районна філія та роботодавець, у свою чергу, у цьому йому всіляко сприяли.

                                


628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: