Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/04/u-kropivnitskomu-vidbulos-pershe-vesillja-vid-pochatku-karantinu.htm
новини, 4 квітня 2020

У Кропивницькому відбулось перше весілля від початку карантину


У Кропивницькому відбулось перше весілля від початку карантину. Шлюб за добу уклали 25-річна Анастасія Іноценко і 23-річний Олександр Фаримець. Одружувались в обласному художньому музеї - інформує Суспільне.


Молодята Анастасія і Олександр у захисних масках і рукавицях обмінялися обручками. Рукавиці не знімали.


Під час карантину вперше реєструє "шлюб за добу" працівниця обласного художнього музею Леся Нестройна"Реєструємо шлюб в рамках проєкту "Шлюб за добу" тільки тих пар, які подали заяву до 12 березня. Такі вимоги у міністерства юстиції і нашого центрального ДРАЦСу. У зв'язку з обмежувальними заходами, які дають зараз, не можна, щоб були присутні більше двох людей".


Наречена Анастасія Фаримець розповіла: "У високосний рік є певні дати, які, за повір’ям, можна обрати. Нам дуже подобається число три, ми вирішили 03.04. Про перенос весілля ми, навіть, не думали".


Наречений Олександр Фаримець розповів, що хотіли відсвяткувати весілля за містом: "Карантин трохи вплинув на наше святкування. Але ми щасливі, що ми разом, цей день дуже важливий для нас. Ми зберемось сім’єю вдома".


У квітні в обласному художньому музеї мали відбутися ще сім шлюбних церемоній. Через карантин молодята перенесли церемонії укладання шлюбу на кінець травня і початок червня.


      

2058Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: