Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/04/rjatuvalniki-na-kirovogradschini-dezinfekujut-trotuari-zupinki-ta-sportivni-maidanchiki.htm
новини, 4 квітня 2020

Рятувальники на Кіровоградщині дезінфекують тротуари, зупинки та спортивні майданчики


На Кіровоградщині триває комплексна робота, спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зокрема за зверненнями, що надходять від місцевих органів влади Кіровоградської області, рятувальники проводять дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.


Так, у м. Долинська здійснено санітарну обробку тротуарів та вулиць Центральна, Нова, Соборності України та провулка Транспортний.


У смт Вільшанка дезінфекційним розчином були оброблені під’їзди одного 3-ї поверхового житлового будинку по вул. Синюхи та трьох 2- поверхових житлових будинків по вул. Синюхи та Гранітній. Крім того, оброблено зупинку громадського транспорту по вул. Лагонди.


                    

913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: