Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/03/u-prijutivskii-otg-trivae-priiom-zajavok-na-konkurs-kraschi-gromadski-initsiativi-.htm
новини, 3 квітня 2020

У Приютівській ОТГ триває прийом заявок на конкурс "Кращі громадські ініціативи"


Задля розвитку та посилення громадської активності, більш активної співпраці з населенням та в умовах необхідності підтримки громадських ініціатив, Приютівська селищна рада приймає заявки для участі в конкурсі, спрямованому на залучення громадськості до процесів формування, реалізації та розвитку різних форм співпраці влади з громадою, вивчення громадської думки - повідомляє pryiutivka-community.gov


Станом на 3 квітня у конкурсі зареєстровано 9 ініціатив.


Прийом заявок відбувається за встановленою формою та здійснюватиметься до 30 квітня 2020 року включно. Форму конкурсної заявки можна завантажити у електронному форматі. Головна вимога до ініціативних груп — фінансування одного Проекту з місцевого бюджету не повинно перевищувати 100,0 тис. грн. Проте, за необхідності учасники зможуть долучати власних спонсорів до співфінансування.


Увага! У зв'язку з карантином розгляд заявок перенесено до покращення епідемічної ситуації. Про дату розгляду проектних заявок буде повідомлено додатково.


З більш детальною інформацією щодо процедури проведення конкурсу, визначення переможців та особливостей реалізації програми можна ознайомитись тут.


936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: