Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/03/privatbank-peredav-likarni-ternopolja-medichne-obladnannja-vartistju-783-tisjachi-griven.htm
новини, 3 квітня 2020

ПриватБанк передав лікарні Тернополя медичне обладнання вартістю 783 тисячі гривень

ПриватБанк в рамках програми «Дихай! Разом проти коронавірусу» передав міській комунальній лікарні швидкої допомоги Тернополя медичне обладнання, що допоможе рятувати життя пацієнтів з коронавірусом, згідно рекомендованого табелю обладнання МОЗ для боротьби з COVID-19 - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку


Зокрема, лікарня отримала дефібрилятор TEC-5631 - 1 штука, електрокардіограф моделі ЕСG-2150 - 2 штуки, пульсоксиметри Rad 5 - 10 штук. 


«Надважливо у стислі терміни надати лікарням додатковий ресурс боротьби з вірусом, від цього залежать життя пацієнтів, - говорить директор Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку Юрій Акуленко. - Ініціатива ПриватБанку з допомоги українським лікарням реалізується в рамках програми «Дихай! Разом проти коронавірусу». Для придбання апаратів ШВЛ та іншого необхідного обладнання ПриватБанк виділив 1 млн євро, платіжна система Mastercard - 3 млн грн. Наші клієнти усього за два тижні перерахували понад 2 млн грн і щодня долучаються своїми внесками. Стати частиною великої справи може кожен». 


Аналогічне медичне обладнання 2 квітня отримала міська лікарня №1 у Житомирі. У березні ПриватБанк також передав допомогу медзакладам Чернівців, Одеси, Києва та Лисичанська. 


Національна програма «Дихай! Разом проти коронавірусу» дозволить протягом найближчого місяця акумулювати кошти банку та пожертв клієнтів для постачання необхідного обладнання обласним лікарням країни, які більше за все потребують такого обладнання.


Стати разом з ПриватБанком учасником національної антивірусної програми «Дихай! Разом проти коронавірусу»можна:


  • через мобільну та веб-версію Приват24,


Благодійний внесок з пластикової картки можна зробити за декілька кліків. Мінімальний розмір допомоги не обмежений. 




843Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: