Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/03/na-kirovogradschini-suditimut-zlochinnu-grupu-jaka-privlasnila-650-tisjach-griven.htm
новини, 3 квітня 2020

На Кіровоградщині судитимуть злочинну групу, яка привласнила 650 тисяч гривень


На Кіровоградщині поліцейські спрямували до суду обвинувальний акт відносно учасників організованої групи осіб. Вказані громадяни підозрюються у привласненні зерна, що належало суб’єкту господарювання та зберігалося на складах державного підприємства - інформує відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області.


Детективами слідчого управління поліції області, за процесуального керівництва прокуратури області та оперативного супроводження управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області, завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно членів організованої злочинної групи у складі 3 осіб – колишніх працівників державного підприємства та керівника приватного господарства, які протягом 2018 року заволоділи грошовими коштами в загальній сумі близько 650 000 гривень.


У ході досудового слідства встановлено, що організатор групи – керівник державного підприємства спільно з підпорядкованим працівником та керівником приватного господарства, вчинили незаконне заволодіння зерном суб’єктів господарювання, яке зберігалось в складських приміщеннях, та, в подальшому, реалізували його з метою отримання прибутку.


На теперішній час розслідування кримінального провадження завершено.


Обвинувальний акт стосовно підозрюваних за ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого у великих розмірах, організованою злочинною групою), ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого у великих розмірах), ч. 3 ст. 358 (підроблення документів), ч. 4 ст. 358 (використання підроблених документів), ч.1 ст.366 (складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд до суду.



710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: